Goedkoop, goedkoper en goedkoopst. Huis te Oudenburg

Dit tussen Oudenburg centrum en het beschermde sluizencomplex nabij het avontuurlijke kanaal Plassendale-Nieuwpoort gelegen huis geeft wat u verwacht. Een degelijk traditioneel gebouwde eenvoudige woning. Op fietsafstand van het stadshart waardoor u alle winkels binnen handbereik heeft. Overige voorzieningen zoals het openbaar vervoer naar de omliggende steden, de kust, scholen en autostrade zijn tevens goed bereikbaar.

Dit is simpelweg een heel leuk huis met een ruime living op het gelijkvloers, vakwerk houten keuken met vrij zicht op de groene polders, badkamer met douche, verschillende bergruimtes op tuinniveau, en een praktisch terras met tuin. De open trap brengt u naar de eerste verdieping met 2 slaapkamers verrijkt door laminaatsvloer. Pluspunt het vrij parkeren voor de deur, en het huis is achteraan bereikbaar via een landweg met mogelijkheid om auto thuis te parkeren.

Aan u om het huis zelf op smaak te (laten) maken, het is een buitenkans voor zowel de starters, zoekers in deze prijsklasse en investeerders ! Is uw interesse gewekt ? Wij verzorgen graag een rondleiding. Neem contact op met ons voor een afspraak.
139.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Woning Opp.: 175m² K.I.: 282,00 € Slaapkamers: 2 EPC-Waarde: 488 kWh/m² EPC-Code: 1753560

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Landbouwzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.