Zongericht 2 slaapkamer appartement 1° verd. te Oudenburg

Dit trendy appartement is werkelijk van ongekende klasse. Het is tot in de puntjes verzorgd en pas door de aannemer opgeleverd. Duurzaam en hoog kwalitatief, luxueus afgewerkt met oog voor detail ingericht en gestyled. Voor iedere gemoedstoestand is er een ruimte.
Actief in de riante living of rustig en knus in de bureau hoek. Met een inkomhal voorzien van gastentoilet en plaats voor vestiaire, aansluitend op de leefruimte bevindt zich een ruim terras geplaveid met tropisch hardhout. De halfopen keuken is afgewerkt met luxetoestellen met aansluitend cv-berging. De nachthal geeft verbinding tot de badkamer met ligbad en douche, 2 grootse slaapkamers afgewerkt met parketvloer, plus een tweede toilet.

Het gebouw met 3 appartementen heeft een vrij uitzicht. En gelegen op een gewilde en geliefde locatie in Oudenburg, op loopafstand van de pittoreske markt, winkels, supermarkt, cultureel centrum Ipso Facto, Romeins museum, natuurgebieden en kustpolders. Op een kwartier afstand van het strand en de Noordzee, alsook het historische Brugge, met de auto, of snel via de fietswegen. Optioneel is een garage te koop aan Euro 35.000,- ook excl. B.T.W. Kortom een ideaal nieuw gebouw, met maximale zorg voor wooncomfort en levenskwaliteit.

Hier kun je echt leven. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt U contact opnemen met Immo Dot.
330.000,00 €

Over deze eigendom

Type: Appartement Slaapkamers: 2

Informatieplicht
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Contacteer ons

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u door te klikken naar ons contactformulier en uw kenmerken op te geven.